02 apr 2014

Velkommen til Bülows Kaffebar i Århus midtby

0 Comment

På hjørnet af Jægergårdsgade og Bülowsgade finder du Bülows Kaffebar. En lille hyggelig én af slagsen, som med sin dominerende græsgrønne farve mest af alt minder om en oase.
Bülows Kaffebar byder på udsøgt kaffe, kakao, te for enhver smag samt hjemmelavet chai og ingefærte, som du kan nyde, mens du betragter bylivet på gaden, læser dagens avis eller lytter til jazz eller klassisk musik.
Udover kaffe og te byder vi på kolde (ikke alkoholiske) drikke, morgenmad, frokost og noget til den søde tand. Vi har ligeledes hjemmebag, hvis du er udfordret i.f.t. gluten, mælkeprodukter, sukker m.m.

Men vi er ikke hurtige. Vores kaffebar ligger udenfor “stresszonen”. Hvis du er travl eller på farten kan du vælge en to-go latte eller cappuccino…. Dog er det svært at finde et sted med en charme som her.

Vi tager os gerne en hyggelig snak med kunderne – og som med kagerne er det med sproget; hver dag kan byde på noget forskelligt: vi er en flok dejlige kaffesøstre, der tilsammen taler sønderjysk, fransk, tegnsprog, engelsk, tysk, vestjysk og århusiansk.

[top]